20 Ocak 2015 Salı

Ünlü Futbolcuların Gençlik Zamanları

Her biri zamanla Avrupa'nın prestijli takımlarına transfer oldular. Ama onlar da ilk zamanlarında orta ya da küçük ölçekli takımlarda yarınları için çok çalışıyorlardı. Yetenekleri ve çalışma azimleri onları, çocukken rüyalarına giren takımların formalarını giydirecekti. Rüyaları da zaten çok geçmeden oluverdi. Artık dünyanın dev takımlarında forma giyiyorlardı ve herkes tarafından da ilgi ve merakla takip ediliyorlardı. Kimileri gittiği dev takımda efsane oldu, kimileri takımında derin izler bıraktı, kimileri de gömlek değiştirir gibi takım değiştirdi.

Ama içlerinden birkaçı vardı ki onlar sadece tek bir takımın formasını giymişlerdi. Giggs gibi, Gerrard gibi, Maldini gibi, Totti gibi... Onlar kulüplerinin bayrak oyuncularıydı, vazgeçilmezleriydi, takımlarının en kötü günlerinde daima ayakta duran neferleriydi.

Liste bir hayli uzun, öyleyse her birinin ayrı ayrı yazılacak kariyer hikayeleri olan bu ünlü futbolcularla gelin tarih yolculuğunda bir tur düzenleyelim ve arşivimizde ne var ne yok dökelim :

Nistelrooy - PSV Eindhoven

Baggio - Fiorentina
Bale - Southampton


















Ronaldo - PSV Eindhoven 1999
Van Persie - Feyenoord






Owen - 15
Maldini - 17



















Larsson - Celtic
Ljungberg - Halmstads











Di Matteo - Chelsea

Diego - Porto
Albertini - Padova
Rooney




Ballack - Köln
Totti














Shevchenko - Dinamo Kiev
İniesta

















Messi
Simeone - A.Madrid



















Zidane - 19
Kluivert - Rijkaard


















Steven Gerrard
Ryan Giggs


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder